Sterkliniek dierenartsen Hilversum

Sterkliniek-dierenartsen-Hilversum-team

April 2013 hebben wij de praktijk aan de Floris Vosstraat 1 overgenomen van dierenarts Floor, die na 23 jaar besloot zijn stethoscoop aan de wilgen te hangen.

De eerste periode hielden we praktijk in één ruimte. We hadden zelfs even de wachtkamer buiten onder een afdakje! Dit alles om ruim baan te geven aan een fikse verbouwing. Het was flink improviseren, maar met wat kunst- en vliegwerk hebben we ons aardig door die periode kunnen slaan.

In de zomer van 2013 was de kliniek klaar en konden we onze intrek nemen. Sterkliniek dierenartsen Hilversum is een feit!
Drie dierenartsen en vier para-veterinaires waken met veel ervaring, kennis, kunde, liefde en enthousiasme over de gezondheid van uw huisdieren.

Ons team

dierenartsen

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Viviane-King

Viviane King

dierenarts

Viviane is sinds 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie diergeneeskunde volgde ze in Utrecht, maar ook een deel in Zuid-Afrika. Jarenlang werkte ze als waarnemend dierenarts in praktijken door het hele land. In 2013 kwam de mogelijkheid om een eigen praktijk te beginnen in Hilversum. Die kans pakte ze met beide handen aan! Daarnaast werkt ze twee dagen per week als praktijkmanager en dierenarts bij Anicura Almere.
Viviane is een zeer ervaren en deskundig dierenarts met een speciaal zwak voor katten. Ook de chirurgie heeft haar extra interesse.
Thuis zijn er twee hele lieve katten Sem en Sproet.

Viviane werkt op maandag en donderdag bij ons.

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Ellis-van-Saaze

Ellis van Saaze

dierenarts

In 1999 is het diploma van de studie diergeneeskunde in Utrecht behaald. Ellis kon daarna meteen aan de slag bij Anicura Naarden-Bussum. In 2013 kwam de kans om in Hilversum een praktijk over te nemen samen met dierenarts Viviane King. Ze bleef daarnaast ook in Bussum werkzaam als dierenarts.
Behalve een ervaren en deskundig all-round dierenarts, heeft ze speciale interesses ontwikkeld in interne geneeskunde, tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.
Huisdieren heeft Ellis natuurlijk ook: poes Peer en pony Elmy!

Ellis werkt op dinsdag en vrijdag bij ons.

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Gigi-te-Riele

Gigi te Riele

dierenarts

Gigi studeerde begin 2020 met vlag en wimpel af bij de studie diergeneeskunde in Utrecht. Ze kon toen meteen aan de slag met een waarneming bij Anicura Ermelo. Sinds augustus 2020 werkt ze bij ons. Een allround dierenarts die zich verder ontwikkelt in de interne geneeskunde.
Thuis heeft ze momenteel geen eigen huisdieren, maar die zullen er in de toekomst zeker komen! 

Gigi is er op maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag.

Ons team

paraveterinair

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Jolijn-Knopperts​

Jolijn Knopperts​

paraveterinair

Jolijn is nadat zij in 2002 haar diploma bij het LOI behaalde gaan werken bij Anicura Naarden-Bussum. Daar was ze collega van onze dierenarts Ellis. Toen Jolijns kinderen geboren werden, stopte ze als paraveterinair. In 2013 vroeg Ellis of Jolijn haar oude vak niet weer wilde oppakken en werken in de nieuwe praktijk. Dat wilde ze graag. Jolijn is all-round paraveterinair en anesthesie en tandheelkunde hebben haar speciale interesse.
Thuis zijn er momenteel geen huisdieren, daarom is ze ook zo blij met dit werk.

Jolijn werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Esme-Blankestijns

Esmé Blankesteijn

paraveterinair

Esmé is sinds april 2019 werkzaam in onze kliniek als paraveterinair. Ze heeft haar diploma behaald in 2016 aan het Groenhorst College in Barneveld. Daarna heeft ze veel ervaring opgedaan in diverse dierenartspraktijken. Ze is all-round paraveterinair en een kei met onze opnamepatiënten. Ook verzorgt ze onze sociale media.
Huisdieren zijn er zeker ook: hondje Rakker en paard Balou houden haar naast het werk lekker bezig.

Esmé is er op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Sabine-Noordijk

Sabine Noordijk

paraveterinair

Sabine is een “oude rot in het vak”. In 2005 behaalde ze haar diploma aan het Groenhorst College in Barneveld. Daarna werkt ze in diverse praktijken, waaronder de Spoedkliniek van het MCD in Amsterdam. Ook heeft ze enkele jaren een eigen dierenwinkel gerund en heeft ze nu een trimsalon voor honden aan huis. Ze is all-round paraveterinair met extra deskundigheid in spoedzorg en trimmen van dieren.
Huisdieren zijn er natuurlijk ook: teckel Ben, katten Yahoo en Google en paard Djulez.

Sabine is bij ons op maandag en dinsdag.

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Manon-Bartelds

Manon Bartelds

paraveterinair

Manon kwam in 2020 bij ons binnen als waarnemend-paraveterinair en omdat dat zo goed beviel is ze daarna gebleven. Hiervoor heeft ze een aantal jaar ervaring bij een kliniek in Amsterdam opgedaan nadat ze afstudeerde aan het Groenhorst College in Barneveld. Manon houdt van alle dieren, maar katten zijn haar grote liefde en ze heeft ook extra handigheid met de omgang van deze bijzondere dieren.
Thuis heeft ze natuurlijk ook katten: Tiamo en Jadoro.

Manon heeft een wisselend rooster, ze is er bijna alle dagen.

Maak hier direct uw afspraak

Bel 035 - 6831080

of vul het onderstaande formulier in: