Sterkliniek dierenartsen Hilversum

April 2013 hebben wij de praktijk aan de Floris Vosstraat 1 overgenomen van dierenarts Floor, die na 23 jaar besloot zijn stethoscoop aan de wilgen te hangen.

De eerste periode hielden we praktijk in één ruimte. We hadden zelfs even de wachtkamer buiten onder een afdakje! Dit alles om ruim baan te geven aan een fikse verbouwing. Het was flink improviseren, maar met wat kunst- en vliegwerk hebben we ons aardig door die periode kunnen slaan.

In de zomer van 2013 was de kliniek klaar en konden we onze intrek nemen. Sterkliniek dierenartsen Hilversum is een feit!
Drie dierenartsen en vier para-veterinaires waken met veel ervaring, kennis, kunde, liefde en enthousiasme over de gezondheid van uw huisdieren.

Ons team

dierenartsen

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Viviane-King

Viviane King

dierenarts

Viviane is sinds 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie diergeneeskunde volgde ze in Utrecht, maar ook een deel in Zuid-Afrika. Jarenlang werkte ze als waarnemend dierenarts in praktijken door het hele land. In 2013 kwam de mogelijkheid om een eigen praktijk te beginnen in Hilversum. Die kans pakte ze met beide handen aan! Daarnaast werkt ze twee dagen per week als praktijkmanager en dierenarts bij Anicura Almere.
Viviane is een zeer ervaren en deskundig dierenarts met een speciaal zwak voor katten. Ook de chirurgie heeft haar extra interesse.
Thuis zijn er twee hele lieve katten Sem en Sproet.

Viviane werkt op maandag en donderdag bij ons.

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Ellis-van-Saaze

Ellis van Saaze

dierenarts

In 1999 is het diploma van de studie diergeneeskunde in Utrecht behaald. Ellis kon daarna meteen aan de slag bij Anicura Naarden-Bussum. In 2013 kwam de kans om in Hilversum een praktijk over te nemen samen met dierenarts Viviane King. Ze bleef daarnaast ook in Bussum werkzaam als dierenarts.
Behalve een ervaren en deskundig all-round dierenarts, heeft ze speciale interesses ontwikkeld in interne geneeskunde, tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.
Huisdieren heeft Ellis natuurlijk ook: poes Peer en pony Elmy!

Ellis werkt op dinsdag en vrijdag bij ons.

sterkliniek-hilversum-dierenarts-Gigi-te-Riele

Gigi te Riele

dierenarts

Gigi studeerde begin 2020 met vlag en wimpel af bij de studie diergeneeskunde in Utrecht. Ze kon toen meteen aan de slag met een waarneming bij Anicura Ermelo. Sinds augustus 2020 werkt ze bij ons. Een allround dierenarts die zich verder ontwikkelt in de interne geneeskunde.
Thuis heeft ze momenteel geen eigen huisdieren, maar die zullen er in de toekomst zeker komen! 

Gigi is er op maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag.

Ons team

paraveterinair

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Jolijn-Knopperts​

Jolijn Knopperts​

paraveterinair

Jolijn is nadat zij in 2002 haar diploma bij het LOI behaalde gaan werken bij Anicura Naarden-Bussum. Daar was ze collega van onze dierenarts Ellis. Toen Jolijns kinderen geboren werden, stopte ze als paraveterinair. In 2013 vroeg Ellis of Jolijn haar oude vak niet weer wilde oppakken en werken in de nieuwe praktijk. Dat wilde ze graag. Jolijn is all-round paraveterinair en anesthesie en tandheelkunde hebben haar speciale interesse.
Thuis zijn er momenteel geen huisdieren, daarom is ze ook zo blij met dit werk.

Jolijn werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

82c614f3-0054-4f48-8ae5-ffed185b2c6b

Frank Weekamp

paraveterinair

Frank is ooit bij ons begonnen als stagair toen hij de opleiding voor paraveterinair deed bij het Groenhorst College in Barneveld. Na het behalen van zijn diploma is hij als invaller gebleven. Ondertussen heeft hij een baan als manager bij de StationsHuiskamer in Baarn, maar omdat hij het zo leuk vindt om bij ons te werken, is hij nog een dag in de week bij ons. Deze geboren en getogen Hilversummer heeft thuis 2 leuke fretjes.

Frank is er op de woensdag.


4d2e8060-fbee-45e0-8de3-9cf44d403a9f

Bibi Jantzen

paraveterinair

Na de havo heeft Bibi in 2021 de 2-jarige opleiding tot paraveterinair afgerond in Barneveld.
Nu werkt zij sinds februari 2022 bij ons. Bibi woont samen met haar vriend in Amersfoort. Bij haar moeder thuis heeft ze 2 katten; Sammie en Milo. Naast dieren houdt Bibi ontzettend van terrasjes en uiteten gaan en werkt ze zelf ook 2 dagen per week in de horeca.
Het leukste aan het werken in een dierenartspraktijk vindt zij de afwisseling, geen dag is hetzelfde!

Bibi werkt op maandag, dinsdag en vrijdag bij ons.

sterkliniek-hilversum-paraveterinair-Manon-Bartelds

Manon Bartelds

paraveterinair

Manon kwam in 2020 bij ons binnen als waarnemend-paraveterinair en omdat dat zo goed beviel is ze daarna gebleven. Hiervoor heeft ze een aantal jaar ervaring bij een kliniek in Amsterdam opgedaan nadat ze afstudeerde aan het Groenhorst College in Barneveld. Manon houdt van alle dieren, maar katten zijn haar grote liefde en ze heeft ook extra handigheid met de omgang van deze bijzondere dieren.
Thuis heeft ze natuurlijk ook katten: Tiamo en Jadoro.

Manon heeft een wisselend rooster, ze is er bijna alle dagen.

Maak hier direct uw afspraak

Bel 035 - 6831080

of vul het onderstaande formulier in: