Samenwerking met Sterkliniek Naarden-Bussum

Wij werken zeer nauw samen met onze zusterpraktijk in Bussum (Sterkliniek dierenartsen Naarden-Bussum) Dit is een grotere praktijk dan de onze en heeft dan ook bijna alle denkbare apparatuur in huis. Als het nodig blijkt dat uw dier meer onderzoeken of behandeling nodig heeft dan wij in onze kliniek kunnen bieden, dan verwijzen wij naar “Bussum” door. Dit geldt bijvoorbeeld voor röntgenfoto’s, echo’s, endoscopieën en sterilisatie via kijkoperatie. Omdat al onze dierenartsen ook in Bussum werken krijgt u daar meestal met dezelfde mensen te maken. Omdat we bij elkaar in het computersysteem kunnen kijken, kan “Bussum” ook gemakkelijk bij de gegevens van uw dier en hoeft u niet alle informatie nogmaals te verschaffen.

Omdat de Bussumse Sterkliniek iets andere openingstijden heeft kan dat soms ook handig zijn. Zo zijn ze op zaterdag tussen 10.00-12.00uur open en op maandagavond tot 20.00uur. U bent daar dan ook van harte welkom, mocht het nodig zijn. (035-6922013)

De kliniek in Bussum is met de auto heel gemakkelijk aan te rijden (ongeveer 10min. van onze praktijk,vlakbij Station Bussum-Zuid) Heeft u een probleem met het vervoer naar Bussum, laat het ons weten. Dan bedenken we een oplossing.

Sterkliniek dierenartsen Naarden-Bussum

Brinklaan 148, 1404GW Bussum

035-6922013

www.sterkliniekdierenartsen-naarden-bussum.nl