Ons Team

  

Viviane King, dierenarts

Viviane is sinds 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie volgde ze in Utrecht, maar een deel ook in Zuid-Afrika. Voordat ze zich in Hilversum vestigde als dierenarts heeft ze een paar jaar gedetacheerd waargenomen in praktijken door het hele land. Daarna werkte ze met veel plezier een paar jaar bij een dierenartsenpraktijk in Rhoon. Viviane is allround dierenarts met extra interesse in de chirurgie en kattengeneeskunde.

TeamSterkliniek Dierenartsen Hilversum Viviane King Website

Ellis van Saaze, dierenarts

December 1999 zwaaide deze dierenarts af van de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Ze kon meteen aan de slag bij Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum en is daar vervolgens altijd gebleven. In 2013 kwam de kans om ook in Hilversum te gaan werken en die pakte ze met twee handen aan.
Behalve dat ze zich in de loop van de jaren ontwikkeld heeft tot een ervaren en deskundige allround dierenarts, heeft ze ook speciale interesses ontwikkeld in de diergeneeskundige deelgebieden: interne ziekten, tandheelkunde, konijnen en knaagdieren en de cytologie.
Team Sterkliniek Dierenartsen Hilversum Ellis van Saaze Website

Martijn Houbrechts, dierenarts

In maart 2018 behaalde Martijn zijn master diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Tijdens het laatste jaar van zijn studie liep hij met regelmaat stage bij de Sterkliniek in Naarden Bussum en daar is hij nu ook het grootste deel van de week aan het werk. Op de woensdagen is Martijn te vinden bij de Sterkliniek in Hilversum. Naast een grote algemene belangstelling voor de geneeskunde van gezelschapsdieren heeft hij als speciale interesse de kattengeneeskunde.
Sterkliniek dierenartsen Hilversum dierenarts

Jolijn Knopperts, paraveterinaire

Jolijn is een oude bekende van ons. Na het behalen van het paraveterinair diploma aan de LOI werkte ze voor de geboorte van haar kinderen jarenlang in de Sterkliniek in Bussum. Toen haar kinderen allebei naar school gingen begon het weer te kriebelen om als paraveterinaire aan de slag te gaan. Wij zijn heel blij dat ze er “weer” is! Jolijn is van alle markten thuis in dit vak. Naast dierenarts-assistente is ze ook tandarts-assistente in een tandartspraktijk in Hilversum. Als ze niet werkt doet ze graag leuke dingen met haar gezin en is ze aardig sportief: hardlopen, bootcamp en mountainbiken. Ook heeft ze thuis katje Speedy die haar aandacht vraagt.
TeamSterkliniek Dierenartsen Hilversum Jolijn Knopperts Website

Elena Scholtens, paraveterinaire

Elena behaalde in 2010 haar diploma voor Paraveterinair in Barneveld nadat zij daar eerder al de management opleiding had afgerond. Elena heeft sindsdien ervaring opgedaan in een andere praktijk. Sinds april 2016 is zij ons team komen versterken voor 3 ochtenden in de week. Naast het werk is Elena thuis druk met haar zoons en huisdieren (o.a. een aantal Bouviers en konijnen) en houdt ze van fotografie en paardrijden.
TeamSterkliniek Dierenartsen Hilversum Elena Scholtens Website

 

Tineke Lassche, paraveterinaire

Tineke heeft al heel veel ervaring als paraveterinair. En ook het buitenland heeft ze daarin niet geschuwd. Haar laatste baan was in Duitsland. Nu ze weer terug in Nederland is, is ze begonnen met waarneemwerk. En dat kwam mooi uit, want wij zochten iemand voor het zwangerschapsverlof van Elena en vakantie-opvulling. Tineke houdt naast het werk van koken en kleding maken. Thuis zijn er vanwege allergieën van de kinderen geen huisdieren, maar die schade wordt op het werk wel ingehaald!
Tineke

 

Esmé Blankestijn, paraveterinaire

Esmé is sinds april 2019 werkzaam bij ons. Ze is de jongste van het stel, maar doet zeker niet onder voor de rest. Ze heeft haar diploma in 2016 behaald aan het Groenhorst college in Barneveld. En heeft daarna veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Naast het werk is Esmé ook altijd met dieren bezig. Zo heeft ze thuis een hondje genaamd Rakker en een paard genaamd Isa. Met Isa is ze volop aan het trainen om de wedstrijdsport in te gaan.

esme