Ons Team

Viviane King, dierenarts

Viviane is sinds 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie volgde ze in Utrecht, maar een deel ook in Zuid-Afrika. Voordat ze zich in Hilversum vestigde als dierenarts heeft ze een paar jaar gedetacheerd waargenomen in praktijken door het hele land. Daarna werkte ze met veel plezier een paar jaar bij een dierenartsenpraktijk in Rhoon. Viviane is allround dierenarts met extra interesse in de chirurgie en kattengeneeskunde.

TeamSterkliniek Dierenartsen Hilversum Viviane King Website

Ellis van Saaze, dierenarts

December 1999 zwaaide deze dierenarts af van de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Ze kon meteen aan de slag bij Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum en is daar vervolgens altijd gebleven. In 2013 kwam de kans om ook in Hilversum te gaan werken en die pakte ze met twee handen aan.
Behalve dat ze zich in de loop van de jaren ontwikkeld heeft tot een ervaren en deskundige allround dierenarts, heeft ze ook speciale interesses ontwikkeld in de diergeneeskundige deelgebieden: interne ziekten, tandheelkunde, konijnen en knaagdieren en de cytologie.
Team Sterkliniek Dierenartsen Hilversum Ellis van Saaze Website

Jolijn Knopperts, paraveterinaire

Jolijn is een oude bekende van ons. Na het behalen van het paraveterinair diploma aan de LOI werkte ze voor de geboorte van haar kinderen jarenlang in de Sterkliniek in Bussum. Toen haar kinderen allebei naar school gingen begon het weer te kriebelen om als paraveterinaire aan de slag te gaan. Wij zijn heel blij dat ze er “weer” is! Jolijn is van alle markten thuis in dit vak. Naast dierenarts-assistente is ze ook tandarts-assistente in een tandartspraktijk in Hilversum. Als ze niet werkt doet ze graag leuke dingen met haar gezin en is ze aardig sportief: hardlopen, bootcamp en mountainbiken. Ook heeft ze thuis katje Speedy die haar aandacht vraagt.
TeamSterkliniek Dierenartsen Hilversum Jolijn Knopperts Website

Tineke Lassche, paraveterinaire

Tineke heeft al heel veel ervaring als paraveterinair. En ook het buitenland heeft ze daarin niet geschuwd. Haar laatste baan was in Duitsland. Nu ze weer terug in Nederland is, is ze begonnen met waarneemwerk. En dat kwam mooi uit, want wij zochten iemand voor het zwangerschapsverlof van Elena en vakantie-opvulling. Tineke houdt naast het werk van koken en kleding maken. Thuis zijn er vanwege allergieën van de kinderen geen huisdieren, maar die schade wordt op het werk wel ingehaald!
Tineke

Esmé Blankestijn, paraveterinaire

Esmé is sinds april 2019 werkzaam bij ons. Ze is de jongste van het stel, maar doet zeker niet onder voor de rest. Ze heeft haar diploma in 2016 behaald aan het Groenhorst college in Barneveld. En heeft daarna veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Naast het werk is Esmé ook altijd met dieren bezig. Zo heeft ze thuis een hondje genaamd Rakker en een paard genaamd Isa. Met Isa is ze volop aan het trainen om de wedstrijdsport in te gaan.

esme

Chantal Castien, paraveterinaire

Sinds februari 2020 hebben wij een nieuwe paraveterinair, Chantal Castien.
Chantal wist al snel dat ze iets met dieren wilde doen en heeft na de basisschool dan ook direct gekozen voor een studie dierverzorging. Na haar laatste jaren studie in 2010 aan het Groenhorst College te Barneveld met diploma in management en als paraveterinair, heeft ze in veel verschillende praktijken werkervaring opgedaan. De laatste jaren heeft Chantal gewerkt in een spoedkliniek in Amsterdam.

chantal castien