Even voorstellen

Sterkliniek dierenartsen Hilversum

April 2013 hebben wij de praktijk aan de Floris Vosstraat 1 overgenomen van dierenarts Floor, die na 23 jaar besloot zijn stethoscoop aan de wilgen te hangen. De eerste periode hielden we praktijk in één ruimte. We hadden zelfs even de wachtkamer buiten onder een afdakje! Dit alles om ruim baan te geven aan een fikse verbouwing. Het was flink improviseren, maar met wat kunst- en vliegwerk hebben we ons aardig door die periode kunnen slaan. In de zomer van 2013 was de kliniek klaar en konden we onze intrek nemen. Sterkliniek dierenartsen Hilversum is een feit! Drie dierenartsen en vier para-veterinaires waken met veel ervaring, kennis, kunde, liefde en enthousiasme over de gezondheid van uw huisdieren.

Wat is nu een Sterkliniek?

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven. Deze kwaliteit moet herkenbaar zijn voor de consument en onafhankelijk en buiten de beroepsgroep worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, bot-operatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.