Algemene informatie

 

N.A.W.

Floris Vosstraat 1

1222HB Hilversum

tel: 035-6831080

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:30 – 18:00 uur

U kunt tijdens onze openingsuren bellen voor een afspraak.

Behandeling op afspraak

Behandeling volgens afspraak is prettiger voor u, uw dier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Indien gewenst kunt u hierbij een voorkeur voor een dierenarts opgeven. Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Huisvisite

Natuurlijk kunnen we ook bij u thuis komen. Regelmatig kiezen huisdiereigenaren er bijvoorbeeld voor om hun dier in de eigen omgeving te laten inslapen. Ook voor het vaccineren van meerdere dieren (bijv. een nest puppies) kan het gemakkelijker zijn wanneer wij bij u langs komen.

Omdat een huisvisite in de regel meer tijd kost dan een consult bij ons op de praktijk zijn de kosten hoger.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en / of (dieet)voeders verkrijgen.
Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren belt. Uw bestelling staat dan bij onze receptie voor u klaar.

Opname en ophalen van patiënten

Dit gaat volgens afspraak, u krijgt van de assistente of van de dierenarts in een dergelijk geval nadere informatie. Het is prettig als uw huisdier voor de opname goed is uitgelaten.

Informatie over opgenomen patiënten

Indien nodig worden patiënten opgenomen voor verdere behandeling of onderzoek. Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Bezoek is mogelijk na telefonisch overleg met de dienstdoend dierenarts.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Parkeren

Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein voor de deur. Mocht deze vol zijn, dan kunt u ook GRATIS in de straat parkeren.

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen